2014-10-06, kl 13:42:00

Fullt upp

Helgen har varit fullt upp, i lördags jobbade jag direkt efter jobbet var vi iväg på babysim med Nova. Hon älskar verkligen att bada, det är det bästa hon vet! Hon blir helt galen av lycka att se polen! Hon blir även extra glad av att bada med kompisen Nova som också går på samma babysim, sötnosar! Direkt efter babysimmet fick vi skynda oss iväg till pappas match, där var vi någon timme och kollade på hans match. 

Efter det skulle han iväg och jobba, så fick köra han till jobbet så kom vi hem en liten stund och sen iväg och hämta hem han. Så sent på kvällen var alla hemma så vi åt middag sen kom Markus hem till oss. Blev en sen kväll. Gårdagen var inte lika mycket kaos, började morgonen med jobb sen direkt iväg på babysim med Nova då hon missat några gånger, så hon fick ta igen lite. Efter babysimmet var det fort iväg till Novas Farmor & Farfar på kalas. Då hennes farfar fyllde år grattis i efterskott!

När vi väl kom hem var planeringen att vi skulle gått på bio, men då det inte fanns några bra platser hoppade vi det. Så istället hade vi en familje kväll, vi bakade bullar då vi aldrig hann göra det på kanelbullens dag och kollade på film och bara myste! 
 

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback