2015-04-17, kl 13:01:00

Sjukhuset

13:e april var jag på ett återbesök på sjukhuset då jag låg inne från 3-5 april. Tyvärr blev återbesöket inte som jag hade tänkt mig. Läkarna ville lägga in mig på sjukhuset för att jag skulle få träffa smärtspecialister som ska hjälpa mig ta fram en medicinering som jag kan ha hemma. Som gör att jag kan stå ut med smärtan och vara hemma istället för att ligga på sjukhus fram tills bebisen födds.

Det blev sagt att jag skulle ligga inne 1natt alltså till 14:e april. Tyvärr blev det inte så och jag fick inte åka hem förs än idag den 17:e april. Jag fick under denna vecka åka hem på permission en natt, tyvärr var jag hemma någon få enstaka timme innan jag fick krafitgt ont och fick åka in akut.

Som tur är har jag världens bästa föräldrar och sambo som hälsade på mig under tiden jag låg inne och kom med tidningar, mat och massa annat gott till mig. Det enda som var extremt jobbigt var att jag inte fick träffa Nova, hon fick tyvärr inte komma till sjukhuset då barn inte får komma dit pga det är så stor risk för rs-viruset vilket jag har full förståelse för. Så jag fick prata med henne på video samtal.



Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback