2015-02-18, kl 20:01:30

Loppi Nystart

Förra veckan fick vi hem ett härligt paket som innehöll massa godsaker från loppi. Det innehöll:

Castus - Fruktstänger som är fulla av naturlig energi som finns i olika smaker. Vi fick smakerna jordgubb & blåbär. Detta är favoriter hos Nova, hon älskar de och passar perfekt som mellanmål vart man än befinner sig någonstans. Detta var favoriten i paketet om Nova själv får välja.

KidsZoo - multivitaminer som är formade som Nallar, perfekt för små barnen att få i sig vitaminer. Här valde pappa Mattias att smaka dessa och nu får inte Nova ha dessa för sig själv, han tyckte de smakade som godis fast det inte är några konstgjorda sötningsmedel i.

Friggs - Hälso-te med smak av blåbär & acai perfekt te att dricka på kvällen som smakade fruktigt och gott, som inte innehåller något koffein.

Bluftsaft - Ett järntillskott som passar för alla som vill öka sitt järnintag, extra mycket till de som är gravida och har dåligt järnvärde.

Friggs - Vitaminbrus med smak av exotisk. Detta är perfekt till dig som vill minska sötsuget och upprätthålla en normal blodsockernivå.

Ekomüsl - är en müsli som är baserad på ekologisk odlade ursprungsgrödor som var perfekt till frukosten med yoghurt som gav det lilla extra i smaken sen fick man energi för hela dagen perfekt.

Friggs - Riskakor med smak av Chiafrö & Havssalt, perfekt som mellanmål. De var tunna och krispiga.




Kommentarer
Postat av: Johanna Gustavsson

Hur får man en sån bloggloppi? :)

2015-02-18 @ 22:26:39
URL: http://niightliights.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback