2010-08-30, kl 13:40:57

I should have cheated on you I was everything you wanted and more I should have cheated on you Nobody told me I was dating a whore

Det här är anledningen till att jag inte bloggat på sistonde.. Åldern står fel min kompis är 18år och inte 20 som det står i artikeln. I alla fall igår fick jag reda på det här jätte tidigt, så var helt förstörd hela dagen och kvällen. Mötte upp frida så fort hon vaknade. vi gick ut på promenad i flera timmar. sedan efter det då hon började bli hungrig gick vi hem till henne ett tag. efter det tog vi bussen hem till mig i spöregnet. åkte till centrum handlade lite sedan hem till mig. där vi sedan kollade på the hills avsnittet och filmen snabba cash. sedan när frida åkte hem duschade jag sedan somna jag.

Sov jätte oroligt i natt sov typ ingenting alls.. sedan blev det skola, chill lektioner! just nu sitter jag och jeanina ska fixa projektarbetet sedan lite ärenden. efter denna lektion är det bara engelska kvar sedan slutar jag. då blir det hem fixa inför träning och äta sedan försöka plugga körkorts teori om jag hinner tihi.


2010-08-28, kl 21:53:25

The rest of my life can't compare to this night Whoa Oh And only the heartaches have given me sight

It's all about the first night and last some people say
Well I love you so much more tonight
More than yesterday

2010-08-28, kl 21:41:54

I tried to forget those memories


2010-08-28, kl 21:34:54

En gång är ingen gång, två är lika med noll. Kom och lär dig samvetets ekvation.

För er som vill få en bättre lenare hud och som hjälper mot finnar,rekommenderar jag denna ansiktmask.
Räcker även längre än vanliga engångs ansiktmasker man kan köpa i affärerna.
Perfekt att ha hemma som man kan ta på när som helst då man känner för det.
Ju längre man har på sig den, desto mer hjälper den. helt perfekt att ha på när man tex. pluggar.
Finns att köpa på apoteket


2010-08-28, kl 21:14:59

Du é stark du é svag Du é lika bra som jag Du é krig du é fred Du é benen som bär en kärleksaffär

Den 27/8 var det träningsmatch Djurgården mot Vålerenga IF, Djurgården vann med 6-2.
Den 28/8 var det träningsmatch Djurgården mot Jokerit förlust med 4-3, avgjordes i den fjärde perioden.

2010-08-28, kl 21:06:32

Jag kan inte gå på sånt där, jag måste röka vettu

Nu blir det att kolla bröllops fotografen klockan 21.00 på kanal 4


2010-08-28, kl 18:34:29

And I would do anything for you To show you how much I adored you But it's over now

Igår blev det fort hem efter skolan för att äta och byta om sedan på träning. efter det blev det hem duscha, sedan åkte iväg och handla.efter det hem, tog det lugnt en liten stund sedan så hämtade sonny mig. vi åkte och mötte upp resten sedan var vi med de resten av kvällen. i natt så åkte jag och sonny tidigare hem och de andra var kvar, båda var sjukt trötta.

Idag när jag vaknade blev det på engång att börja plugga det blev i flera timmar intensivt. sedan blev det en liten paus när vi åkte och handla. nu blir det laga mat. efter middagen blir det fortsätta plugga körkorts teori. så kommer mina helger se ut ett bra tag framöver.. satt med hårinpackning och ansiktsmask när jag pluggade.


En liten sisådär gammal bild på mig med ansiktsmask då jag var blond tihi

2010-08-27, kl 20:00:17

It's like a criminal You stole the love away from me It's so clear to me


2010-08-27, kl 13:58:34

Står i din port står bara still För en minut sen var du min en tredjedel av den jag var går hem för en är krossad, en är din det här är slutet på vår film

Igår blev det fort hem efter skolan lämna sakerna. sedan hämtade felicia mig tillsammans med frida,zanja & linda. vi åkte bil till stationen. sedan så tog vi tåget in mot stan. Gick runt och leta efter en mobil som zanja skulle köpa, när vi kommer in på el giganten hör vi någon sjunga, helt random så är det darin som står där och sjunger haha! sedan så mötte vi upp joanna. sedan gick vi och fikade/åt middag på waynes. vissa tog toast andra tog bakelser. efter det tog vi spårvagnen mot grönan. vissa av oss åkte karuseller. sedan gick vi för att lyssna på musiken. träffade även maja och några fler. sedan åkte vi tidigare för vi orkade inte vara kvar sen så hade ju även jag och linda skola dagen efter.




Idag blev det upp jätte tidigt för att åka iväg på träning. sedan hade jag en lektion som jag kom försent till damn vilket bra intryck man gör första gången! efter det drog jag,nicki och jeanina upp mot valstaskolan där vi åt hamburgare. sedan så gick vi tillbaka till skolan och nu sitter vi och håller på och fixar med vårat projektarbete. en timme kvar tills min lektion börjar, sedan så hämtar mamma mig eftersom jag slutar så sent. så måste jag fort hem byta om och äta något sedan direkt iväg på träning, stress stress stress!


Orkar inte fixa bilderna där uppe, de får vara snea!

2010-08-26, kl 14:31:48

För jag blir så dum av dig

Hemma efter en jätte jobbig dag i skolan, not! lektionerna bestod av upprop och information, skönt.
det enda som var jobbigt idag var att släpa på idrottsväskan till skolan och hem.
nu sitter jag i alla fall hemma tar det lugnt väntar på att frida ska smsa vilket tåg vi brudar ska ta,
sedan blir det stan kommer komma hem sent ikväll.
så vi hörs imorgon puss på er!

Jeanina & Jag idag, vi tog flera foton inför vårat projektarbete som vi kommer blogga på.


2010-08-26, kl 08:46:09

Don't let go


2010-08-26, kl 08:40:05

Man säger tiden är förbi, snart är det för sent, livet det går fort och det är svårt att hinna med


2010-08-26, kl 08:37:51

Tack hej, fuck dig, jag har fått nog.

Gårdagen började med skola, kort dag inga riktiga lektioner var bara ta närvaro, skönt! efter skolan blev det hem ta det lugnt. byta om inför träning,laga mat sedan fort ner till cenrum och hämta hem min älskade mobil som har varit på lagning. efter det hem snabbt hämta sakerna sedan körde jag till träningen. körde även hem från träningen. När jag väl kom hem blev det duscha och sova.

Just nu så har jag precis packat klart alla sakerna inför skoldagen, bara två lektioner idag en svenska och en idrott skönt! har även räknat ut igår när jag pratade med mamma att jag inte kommer ha någon firitd alls på flera veckor, allt kommer gå åt att plugga körkorts teori.. det är nog värt det i slutändan.

Snart så kommer du äntligen hem, ett år har du varit stort saknad!

2010-08-26, kl 08:28:27

Vi håller ihop i vått och i torrt För skölden med färgerna gult rött och blått

Igår så hade Djurgården tränings match mot IFK Helsingfors.
Matchen slutade med 5-3 till Djurgården!

2010-08-25, kl 08:58:59

Thinkin about us, what we gonna be? Open my eyes, yeah; it was only just a dream.

Gårdagen började med skola, vi hade bara möte med våra tränare varade knappt i 45min sedan slutade jag skönt! åkte hem kollade film tog det lugnt och vaknade till. sedan så åkte jag till trafikskolan, men de hade stängt fast de ska ha öppet åh vad sur jag blev. så det var bara att åka tillbaka hem igen. då blev det snabbt byta om sedan gick jag promenad med frida vi gick i några timmar hur underbart som helst! sedan blev det fort hem och byta om sedan så hämtade cecilia,fredrik och calle mig. så åkte vi först till väsby centrum för fredrik skulle köpa hockey tejp sedan blev det elgiganten och medimarkt. efter det körde de hem mig. då blev det middag åka och hämta pappa från jobbet sedan somnade jag, var sjukt trött!
Under dagen pratade jag även med min älskade bästa vän som blev 18år igår, grattis alexander!

Nu ska jag strax gå mot bussen är så sjukt otaggad på skola vill bara sova!
men som tur är så var det sovmorgon idag!

Grattis älskade bästa vän!

2010-08-23, kl 17:00:46

And there's just no turning back, When your hearts under attack, Gonna give everything I have, It's my destiny

Idag var det första skoldagen, usch! gillar inte de nya ändringarna alls de har gjort i skolan.. ialla fall det var ändå bara upprop och sånt som var idag. det enda positiva var att man träffa alla igen. efter skolan, åkte jag,rebecca,alexandra,linn mot rebecca. oturs dag rebecca hade idag typ ingenting funkade för henne stackarn. vi kollade även på film ice age love it! malin kom även dit under filmen också mys! blev en massa pratande och sånt. efter gick jag,alexandra och malin mot station där vi sedan skiljdes åt. jag gick hem och pluggade körkorts teori tills jag fick ett samtal av en viss person. efter det tappa jag all lust för att plugga eller göra någonting i överhuvudtaget. nu så ska jag fixa mig inför träning sedan blir det träning ikväll som slutar sent.

2010-08-22, kl 22:16:39

Makes you who you are


2010-08-22, kl 22:14:23

Djurgården - Göteborg

Ytterligare 3 nya poäng för Djurgården. vinst mot göteborg med 2-0.
1-0 målet gjordes av Philip Hellquist
2-0 målet gjordes av Kennedy Igboananike

2010-08-22, kl 09:03:59

I'm thinking baby you and I are undeniable But I'm finding now love's unreliable I'm given all I got to make you stay


2010-08-21, kl 20:05:11

Vad gör vi? nu kör vi!

Idag så blev det upp tidigt, hade ju dm idag. första matchen klockan 10 samling 9. vi vann med 4-2 tror jag om jag har för mig rätt tihi. men vi vann i alla fall det är huvudsaken! jag gjorde även ett mål under matchen, första matchen på säsongen och jag gör mål åh vad stolt jag är! speciellt eftersom jag bara har tränat två gånger sen min operation. Sedan var det en jätte kort vila innan nästa match. då vi inte alls kom igång som första och förlorade. men eftersom vi är 3 lag i våran grupp och det ena laget förlorade båda sina matcher så gick vi vidare i dm wiho!

Efter matchen stannade jag kvar och kollade på två andra matcher. sedan så åkte vi vidare och gjorde ärenden. handlade mat m.m. sedan när vi kom hem lagade jag mat åt familjen. efter middagen blev det en dusch. och nu sitter jag här i soffan och kollar på film med familjen. känner verkligen att jag behöver denna kväll efter allt som händer och hänt.

Bilden är tagen från idag då jag precis gjort mål, jag är den med strumporna längst ner av alla andra.
Jag gjorde målet för din skull älskade L.J

2010-08-21, kl 20:02:34

I could live a thousand years, if i could be alone with you, you.

Har inte uppdatera för att massa saker har hänt och jag kommer fortsätta vara dålig på att uppdatera tills allt är bättre.

I alla fall, i torsdags. började dagen med tandläkaren sedan blev det stan med linnea och josefine,mys! sedan så blev det hämta äta middag sedan direkt efter middagen hämtade sonny mig. då åkte vi först hem till simon och mötte upp alla andra mikaela,ted,nina,kim,joakim,amanda m.m. sedan så blev kim hungrig så då åkte vi mot lindas allihopa så kim och ted kunde äta. sedan träffade vi på några fler där. efter det åkte jag och sonny hemåt medans de andra fortsatte färden haha. somnade tidigt.

I fredags blev det upp tidigt skulle till tandläkaren för en ett års kontroll. sedan följde jeanette med mig, min syster. hon följde med mig till körskolan så satt jag och pluggade teori i några få timmar. sedan så mötte vi upp sara på stationen och åkte till mammas jobb. där vi sedan åkte tillsammans med mamma hem. skulle egentligen gjort en massa annat men eftersom vi fick reda på en massa saker som hänt. så blev ingenting av kvällens planer gjorda. gick ut på en massa promenader med sara och pratade av mig, tack för att du finns! vi gick även ut med lucas också. blev en tidig kväll.

Jag vill bara tacka alla mina underbara vänner som finns för mig och stöttar mig genom detta, glöm aldrig att jag finns för er. Ni är obeskrivligt underbara, kärlek till er!
l

2010-08-19, kl 11:18:40

kan vi låtsats att flygplanen i himlen är stjärnfall jag skulle vilja önska nått önska nått önska nått


2010-08-19, kl 11:10:20

But if I had you That would be the only thing I'd ever need Yeah, if I had you

Gårdagen kom hem sent på natten, gick ut och pratade med nadja. sedan blev det inte många timmars sömn efter det skulle upp tidigt för ett besök hos sjukgymnasten. efter det blev det hem en liten stund sedan iväg på körletkion. efter körlektionen träffade jag även på sara och jesper en snabbis. efter det blev det hem fixa sig och äta mat sedan träning. love it att säsongen är igång! efter träningen körde jag, hämtade pappa från jobbet sedan förbi morfar en snabb sväng för de skulle mecka. efter det hem duscha och kolla på film. pratade med emma i telefonen hela tiden,underbart!
sedan somnade jag direkt efter vi hade lagt på.
Idag så ska jag till tandläkaren sedan ska jag möta upp josefine och linnea.

Hittade denna bild på linnea på min data, tagen i vintras.

2010-08-19, kl 11:01:49

Djurgården - Bp

Rajalakso avgjorde gårdagens möte mot brommapojkarna med 1-0 i slutet av matchen.
3 viktiga poäng!

2010-08-17, kl 22:48:56

Lets fuck!


2010-08-17, kl 22:21:41

They don't know what I know They never seen that part of you They know the lies I know the truth

Idag har jag pluggat efter det blev det ut och möta rebecca, vi tänkte gå på promenad. men istället mötte vi upp linn. sedan så träffade vi på rickard,max,gustav,mathias,pasi och en till jag inte kan namnet på. så vi satt och chillade allihopa ett tag. sedan så gick jag och rebecca en liten promenad, snabbt hem till henne och sedan till mig. då vi kollade på film zac and miri making a porno. Efter filmen följde jag med rebecca till stationen, för hon skulle iväg till några kompisar till hennes familj. jag gick hem åt middag. kollade om på filmen hahah! sedan tog jag ett varmbad, åkte iväg och handlade lite. just nu pratar jag med josefine och linnea samtidigt som jag kollar filmen uptown girls.

Bilden tagen hemma hos sebastian, på hans 18års dag och avskeds..

2010-08-16, kl 23:25:50

No expectations at all


2010-08-16, kl 22:53:45

My heart is (SO BIG) My love is (SO BIG) For you, for you, for you.


2010-08-16, kl 18:21:11

I wanna boom bang bang with your body yo Were gonna rough it up before we take it slow

Dålig update, men har varit fullt upp. så ska berätta kort lite om senaste dagarna.
I fredags så åkte jag och jasmine hem till sara. där vi solade pratade en massa och tog det lugnt.
jesper och emma var även med under dagen och kvällen. vi lagade mat flygande jakob någon maträtt från 80-talet tydligen haha. vi spelade kubb och lite andra spel under kvällen. sedan så var det dags att åka hem för mig och jasmine. vi skulle upp dagen efter tidigt.

Lördagen blev upp tidigt iväg på dagskryssning, inga kommentarer om den haha! sedan hem snabbt och sedan mötte vi upp josefine på station. där det sedan klev på andra på tåget på vägen in till stan, jonathan,rebecca,mikaela,petra och massa andra. när vi väl kom in till stan gick vi till kungsan där vi även mötte upp michelle och hennes kompis. sedan blev det in i själva publiken där vi var hela kvällen med alexander,charlie,christoffer,sam,daniel,james,fredrik och många fler. vi dansade hela kvällen och hade sjukt kul. blev även vattenkrig mellan mig och alexander haha! en lyckad kväll för en sjuk annika.

Igår så åkte vi och lämnade jasmine hon skulle ta bussen hem till hylte. sedan blev det hem till farfar och ella, där vi grillade. klippte även mig igår,ångest! sedan mådde jag så sjukt dåligt var övertrött och sånt så somnade sjukt tidigt igår.

Idag har det blivit städa rummet och lite runt i lägenheten, sedan till trafikskolan där jag satt och pluggade teori. efter det förbi morfar snabbt och sedan hem för att laga mat och fixa sig inför träning. nu ska jag strax på första träningen sen min operation längtar!!!

Bild från cecilias firande

2010-08-13, kl 08:21:32

I miss falling in love


2010-08-13, kl 08:17:42

Förlåt, förlåt, förlåt för allt jag gjort, eller borde ha gjort Förlåt, förlåt, för allt jag sagt, eller kommer att säga förlåt

Kan inte sova, åh orkar inte!
igår blev det en chill dag mådde hemskt. vi åkte till kista så jasmine fick shoppa lite sedan till täby för att testa matchställ. efter det hem och äta middag sedan iväg på kurs. mådde sjukt dåligt höll på att somna under kursen. när jag väl äntligen kom hem blev det att vi kollade på benknäckar gänget sedan sova. har sovit sjukt lite inatt även fast vi gick och lade oss ovanligt tidigt. får se vad som händer idag, blir nog att ta det lugnt och ladda inför imorgon då är det viktigt att ha krafter och ork haha!
Bild från cecilias middag

2010-08-12, kl 12:10:26

Every night, and every day I follow the lights on the road I find me a map on the way Figure it out, I'll figure it out

i förrgår så var jag på kursen, sedan när jag kom hem så kom jasmine hit. så pratade vi en massa och sedan kollade vi på film, alice i underlandet. sedan så gick vi och lade oss. gårdagen blev att vi vaknade fixade oss sedan till centrum efter det till station då vi tog tåget mot stan. sedan så mötte vi upp de andra, vi skulle ut och äta på tgi fridays för att fira cecilia som blev 18år igår.
trevlig middag var det, träffade nytt folk och även emmaah som var sjukt länge sen man träffade.

Efter middagen skulle de andra ut på krogen då åkte jag och jasmine in till själva stan och träffade alexander,christoffer,jessica som var sjukt länge sen man såg träffade även maja och ännu mera folk. super mysigt var det! förutom då några killar började jaga mig och säga känner du inte igen mig? och massa sånt, as läskigt! sedan fick alexander även spela min pojkvän under kvällen haha! och när väl jag och jasmine satt på tåget hem så först var en geting i hennes hår då hjälpte en kille oss att slå bort den sedan några minuter senare så hör vi några tjejer springa och killarna as garvar,
då hade en av tjejerna satt sig på samma geting haha!
En underbar dag, tack till alla!

Grattis älskade vän 18år,kärlek till dig!


2010-08-10, kl 17:09:19

Den nya backarååå goes e de så?


2010-08-10, kl 17:07:02

I hate to see you cry, Your smile is a beautiful lie. I hate to see you cry, My love is dying inside.

Okej ska berätta kort om sistonde. i söndags så kom maja till mig. vi kollade på snabba cash. åt middag,tacos. sedan så följde vi med familjen till ett par kompisar och kollade på valparna, åh ville aldrig släppa taget om de så oerhört söta. och det är till salu nu usch snart så flyttar de, vill inte! sedan gick vi hem till mig pratade en massa,mys! sedan tog hon tåget hem och jag somnade tidigt mådde inte alls bra och var fortfarande jätte trött sen festivalen.


Gårdagen blev att vakna ta det lugnt, fixa lite och sånt. sedan skulle jag ta tåget, men missa den så gick till coop för att köpa vetepuffar tihi. då träffade jag på leila. sedan när jag skulle gå till tåget träffade jag på zanja. sedan så tog jag tåget in till stan med sara. vi åt ute, gick runt i lite affärer. blev en djurgårds handduk för mig. sedan satte vi oss vid vattnet och pratade en massa underbart! läskigt vare när tanten jagade oss, usch! sedan blev det finally bio time sex and the city 2 ohyeas! träffade även på sofia och charlotte där. sedan så tog jag och sara tåget hem och fick uppleva en hemsk resa på tåget hem som jag inte tänker berätta här.

Idag har det blivit ut och övningsköra lite. sedan så har min mobil gått sönder så får ha en annan medans usch hatar det! så ska lämna in min på lagning. nu är det strax mat sedan kurs. sedan så kommer även jasmine hit och ska bo här veckan ut som sagt, längtar!

Bilden är tagen från förra sommaren

2010-08-09, kl 11:47:33

Fear of the dark, fear of the dark I have a constant fear that something's always near

Iron maiden - Fear of the dark


Iron maiden - No more lies


Alice cooper - Schools out


Här har jag valt ut tre låtar från festivalen som jag gillar

2010-08-09, kl 11:24:08

Time is up it couldn't last. But there's more things I have to do I'm coming back to try again. Don't tell me that this is the end No more lies, no more lies No more lies, no more lies

Tänkte berätta kort om lördagen, dagen började med att ta det lugnt städa och sånt. sedan så blev jag frågad om jag ville jobba på en festival på natten. vilket var självklart att jag ville jobba. så det var bara att laga middag och fixa sig. sedan så kom hanna och hämtade mig. så åkte vi in dit och leta parkering. kom in dit tidigare än vad vi skulle så han sade att vi fick kolla på festvialen under tiden och vi kunde gå in vart vi ville.
då spelade alice cooper, han spelade schools out i djurgårds tröja, happy moment!

sedan var det dags att samlas. då vi hamnade i arbete, vi jobbade så fort så vi kunde inte göra något förs än iron maiden spelat klart. så vi fick stå precis vid scenen där säkerhets vakterna står och kolla på tills iron maiden spelat klart. när de väl hade spelat klart, så hamnade vi i lite arbete inget jobbigt alls!

sedan när vi var klara med det så hamnade vi på ett annat arbete men eftersom vi inte hade något att göra så fick vi sluta mycket tidigare. så kom hem halv 4 på morgonen. en underbar dag på sonisphere festivalen. Blev i alla fall sjukt glad när iron maiden sjöng min favorit låt fear of the dark! inte för att det direkt är min favoritsmak, men den låten älskar jag verkligen. Det var kortfattat om lördagen och vi träffade trevligt folk.

2010-08-08, kl 14:35:46

94-åriga greta rappar


2010-08-08, kl 14:34:16

Just live


2010-08-08, kl 14:29:50

You make me go out of the control now, out of the control now C'mon show me what you've got, Dancing 'till we're out of the control now


2010-08-08, kl 14:25:21

Come enjoy the life, baby take a ride, i just wanna find you, baby you & i can have a good time, tell me what you like, ooh, ooh

Glömde skriva att bilderna på mig och hanna i förra inlägget, är några år gamla tihi.
I allafall uppdaterar senare om gårdagen, för nu är maja på väg hit.
vi ska kolla film och bara ta det lugnt idag.
Vilket jag verkligen behöver är sjukt trött sen gårdagen.

Bilden är tagen för några få år sedan på maja och mig

2010-08-07, kl 17:13:59

I could have another you by tomorrow So don't you ever for a second get to thinkin' Your irreplaceable

Nu blir det iväg att jobba på en festival med hanna, slutar 9 imorgon bitti. så hinner inte uppdatera.

2010-08-07, kl 02:15:27

I'm in Miami bitch


2010-08-07, kl 02:08:08

I will remember you And all of the things that we've gone through There is so much I could say But words get in the way So, if we're not together I will remember you

Kallt, fryser ge mig värme! sov ovanligt länge idag, sedan blev det skavlöten för att sola. självklart så övningskörde jag. sedan blev det täby centrum för min syster skulle leta jeans shorts. efter det blev det hem äta middag sedan duscha och fixa sig. sedan så gick jag och mötte upp rebecca. då gick vi och satte oss på plan. dit kom även mikaela och veronica. sedan så kom även ida, malin och frida. vi satt och chilla pratade massa mys! sedan så var även en hel del killar där drack och sånt så satte de sig vid oss pratade en massa och skämtade. fullisar haha. men kul var det i alla fall fast kommer inte ihåg vad någon av de hette tihi. efter de gick så kom rickard. satt och chillade massa mys med pleppen den andra hahah! men drog sedan då jag började bli trött, tihi. fick även höra av en av killarna att jag såg äldre ut än vad jag är att jag såg ut att vara i deras ålder 20år haha jag gillar!

Bilden tagen i veckan, slitage!

2010-08-06, kl 00:14:22

Lately I've been thinking about what I can do I've been stressing to fall back in love with you I'm so sorry that I couldn't follow through


2010-08-05, kl 23:52:26

I think of you


2010-08-05, kl 23:42:28

Drench yourself in words unspoken Live your life with arms wide open Today is where your book begins The rest is still unwritten

Blev inget mer uppdaterande igår, josefine kom hit. vi började kolla på säsongerna. sedan så lagade vi mat pankakor blev inga våfflor, våffelgärnet ville inte sammarbeta med oss haha! efter pankakorna fortsatte vi kolla på säsongerna sedan tog vi en paus och gick till station och handlade lite på coop sedan kollade vi konton på vägen till centrum där jag handlade lite naturgodis åt mamma och sedan bonaqua till mig självklart, alltid jag och bonaqua haha! sedan så gick vi hem till mig och fortsatte kolla på säsongerna.

somnade sent i natt, sedan hade vi ställt klockan imorse för att fortsätta kolla klart haha! vi åt frukost, gick en lite morgon promenad med lucas som också sov här inatt. sedan när vi kom hem fortsatte vi att kolla tills det var dags att åka, jag körde hem josefine. sedan körde jag till sjukhuset för jag skulle till läkaren. efter läkarbesöket körde jag hem och pluggade i flera timmar. hade ju läxa tills idag. efter jag pluggat klart blev det middag korv med bröd, fast inte lika goda som beri's, men det funka de var goda i alla fall.

efter middagen blev det en promenad med lucas sedan körde jag till kursen. när den äntligen slutade blev det att åka och hämta pappa hem och lämna honom sedan till station på coop och hem. är sjukt trött orkar verkligen ingenting, har pluggat alldeles för mycket och sovit för lite. Blir nog att somna till en film.


2010-08-04, kl 14:42:21

Cause baby u smile, I smile Oh cause whenever u smile, I smile

Regn regn regn, usch! dagen blev ändrade planer och räddad av Josefine. Så nu är hon påväg hit så blir marathon och våfflor till middag, mys! Kursen igår var lärorik men tråkig pga. folket som var med. men men bara tre kvällar kvar bara att stå ut. sedan har det planerats mycket nu inför jasmines resa hit då hon ska bo hos mig i fem dagar,längtar! nu måste jag fixa snabbt innan josefine kommer hörs sen!

Bilden är från i vintras, love!


2010-08-03, kl 16:03:09

Dance moves


2010-08-03, kl 15:03:35

That's why i prefeer working with cars


2010-08-03, kl 15:01:27

I'm a girl but don't call me baby

Orkade inte uppdatera igår. dagen började tidigt hos sjukgymnasten. sedan så övningskörde jag en massa och körde runt pappa för han skulle göra massa ärenden. efter det åkte vi och handlade sedan hem. då blev det middag sedan var jag ute och sprang, vilket jag inte skulle gjort. blev värre sjuk.
så hade en liten familjekväll sedan somnade jag tidigt.
Idag så blev det upp tidigt, övningskörde och gjorde ärenden som skulle vara inom en viss tid. sedan hem. då jag som vanligt gjorde ett dumt val och var ute och sprang, mer sjuk blir jag lyckat. just nu så kollar jag på film sedan så ska jag börja fixa mig. ska iväg på teorikurs så ser min kväll ut.


Photobooth kul i lördags


2010-08-02, kl 23:26:16

Love


2010-08-02, kl 23:24:28

Alla snubbar vill ju vara katt, för att en katt e alltid katt, ja katt för sin hatt.

Filmer jag sett på sistonde, de två högst upp var på bio.
de tre längst ner var disney marathon hos malin



2010-08-02, kl 01:28:44

1,2,3


2010-08-02, kl 01:10:35

Lose it


2010-08-02, kl 00:59:01

I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just lettin' you know that, you're not alone

Tjenixen, en trött och sjuk annika idag. sov typ hela dagen, illa! sedan så följde jag med ut på ärenden och körde, ska övningsköra nu så mycket som möjligt måste verkligen satsa nu vilket kommer betyda mycket plugg och körande. körde i alla fall till andra sidan stan där det gjordes ärenden sedan hem. gick superbra, sedan när jag kom hem så hade vi en liten familjekväll sedan så har alla typ gått och lagt sig nu. jag borde också sova ska upp tidigt. är sjukt trött men känner ändå inte för att sova, känns som om det är det enda jag gör nu för tiden.

 

skulle även träffat mathilda ikväll men det började regna så då blev det inte av sedan skulle jag även tidigare träffat malin,frida och linn men det blev inte heller av skulle aldrig hunnit. sitter just nu och pratar med lite folk på msn, framförallt jasmine. sitter och planerar hennes resa för hon ska bo hos mig i några dagar nästa vecka, längtar! sedan ska även lukas bo här i någon enstaka dag i veckan,mys! har även sett nya träningstiderna som kommit ut, hahah jag gillart! dock inte mamma hon blev galen och sade att jag ska ta mitt körkort så fort som möjligt så hon slipper köra för tiderna är så sena, men tills dess får hon stå ut som hon gjort de senaste åren, världens bästa mamma som säller upp för en!♥

Sjukt gammal bild, bjuder på den!


2010-08-01, kl 12:03:35

Glöm, glöm att jag finns glöm alla ord alla du minns Glöm de vi har gjort och vad du trott Släpp de som hänt och sudda ut allt du känt. Glöm allt de vi aldrig haft Glöm glöm glöm

Var sjukt trött igår från natten då jag kom hem sent och somnade sent och vaknade ganska tidigt usch. dagen började med att jag övningskörde vi åkte och gjorde ärenden. sedan hem fixade mig pluggade lite och så kollade jag på en film under tiden så hade jag lyckats somna, några få timmars extra sömn fick jag tills beri ringde mig. vi bokade bio biljetter. sedan åkte jag med familjen för att grilla med kompisar till familjen. när vi åt klart så följde pappa och hans kompis med jag övningskörde såklart, hämtade upp beri sen körde jag till kista. blev lite shopping dock inte för min del.


vi såg filmen Beck levande begravd, träffade även på linda där. sedan tog vi bussen och tåget där jag träffade på estefania. sedan när vi kom till station träffade jag på mikaela och rebecca. följde med beri till sin buss sedan så gick jag och mötte upp krökarna malin och frida hahah. skulle träffat resten av gänget men blev lite knas så blev aldrig så, men vi hade det mysigt och skoj. speciellt när det gällde en person hahha, men det är något som stannar mellan oss. kom hem sent i natt, frös så blev varmbad för mig sedan somna jag. vaknade tidigt idag är sjukt trött och känner mig sjuk, så får se vad som händer idag.


RSS 2.0