2010-07-31, kl 02:50:12

Hey little girl on your way to class Loved by all cause you got that ass cutest eyes and the greatest smile


2010-07-31, kl 02:46:17

True words


2010-07-31, kl 02:43:04

Don´t know how I lived without you Cuz everytime that I get around you I see the best of me inside your eyes You make me smile

Tjenixen är på sånt bra humör så kände att det var dags att uppdatera lite.
Ska sammanfatta de senaste dagarna kort kände att jag börjar bli jätte trött och sjuk.
I måndags så var jag med emma, vi cyklade runt och satt oss vid vattnet och pratade en massa precis vad jag behövde. en super mysig dag!

I tisdags var jag inte alls humör för någonting sov typ hela dagen..
De resterande dagarna onsdag och torsdag har jag inprincip bott hos sanji, där jag umgicks med min älskade vän beri. första dagen så åkte vi iväg och handlade. sedan grillade vi satt ute med tända på ljus på verandan och bara pratade och skrattade en massa mys.

andra dagen var vädret sämst regnade hela tiden så vi satt inne och kollade på massa filmer vilket var skönt ändå att bara ta det lugnt. sedan skulle vi göra mat och ketchupen är slut så vi gick i regnet och handlade ketchup haha. sedan lagade vi mat kollade på film och speedway, mys mys! har skrattat så sjukt mycket de här dagarna och pratat minnen, precis såna här dagar jag behövde!


något som jag verkligen skrattade åt flera timmar och dagen senare var sanjis rosa kärring cykel haha!
Det var även den vi cyklade på första dagen hahah.


Idag så började dagen med lite snabb shopping, shoppade skor. träffade även på jimie så stod och pratade med honom ett litet tag. sedan hem snabbt hämta saker och sedan dra mot station där jag mötte upp frida och malin. vi handlade lite sedan drog vi hem till malin och kollade på lite disney filmer. efter det mötte vi upp linn. sedan drog vi till plan och spelade 21, jag vann andra gången tihi. sedan så kom rickard och nina dit också. sen ett tag senare kom även pasi,markus och några flera. samtidigt kom även martin,christian. så vi lämnade resten och åkte iväg för att möta upp niklas,linus,william,jonas,rickard och några fler.

först drog vi till rosers där vi hade vårat egna lilla race kul hahah. sedan så drog vi till donken för vissa skulle äta. dit kom även amanda och joakim. sedan så drog vi alla och åkte runt massa vägar, as kul! vet låter ganska tråkigt, men tro mig det var mycket roligare än vad det låter som. en dag/natt full med massa skratt och glädje precis som jag behövde precis som de andra dagarna, lycka! känner verkligen att mitt vanliga jag kommer tillbaka igen. skulle egentligen dragit på untz, men kände inte för det kände att jag ville umgås med gamla gänget även fast vissa saknades, men de fick man samtal ifrån tihi.


Grattis till Sonny 20år, hoppas du hade en grym födelsedag vännen.

2010-07-28, kl 12:01:59

Svårt att ta farväl, svårt att va' isär. Önskar mitt hjärta, jag önskar du vore här. Jag önskar du vore här. Skin, skin som den sol du är. Låt hela världen se ditt vackra leende. Jag säger Lys, lys som den stjärna du är, Du lyser upp mitt mörker

Har inte tid att blogga, ska fixa mig sedan iväg. så får blogga sen senare om de senaste dagarna.
Jag har inte heller haft lust att orka blogga för min underbara bästa vän har nu åkt, ett helt år..
Hörs sen då jag mår bättre och inte är lika förstörd.


2010-07-25, kl 23:16:13

Tusen röda tårar från ett brustet hjärta


2010-07-25, kl 23:15:09

I hope that


2010-07-25, kl 23:11:20

Kan inte sluta gråta, så fina! älska älska älska


2010-07-25, kl 18:27:14

Och du är den som får mig hoppas Du är den som får mig le

dagen har bestått av att packa upp, städat, träffat och firat maria. även pratat med folk om drama som hänt under tiden jag har varit borta. är sjukt trött orkar verkligen typ ingenting idag känner jag. har bara pratat med alexander och filip för det mesta underhållningen för dagen haha. snart så kommer maria då ska vi kolla film sen skulle det inte förvåna mig om det slutar med sing star hahah alltid vi.

Jag är glad att allting ordnar sig, jag finns alltid för dig.
Tack för allt du gör och gjort och att du alltid funnits vid min sida genom allt.
Jag saknar dig sjukt mycket, längtar tills du kommer hem.
Kärlek till dig min bästa vän, du är bäst!


2010-07-25, kl 18:00:27

Proof is here in spirit and I'm a spittin image I mirror it When I stand near it


2010-07-25, kl 17:54:24

Hoped he'd come back


2010-07-25, kl 17:48:17

All the ladies tell the fellas we can do what they can do We can do it even better in broken heels

Lite kort update om öland.
Åkte jätte tidigt på morgonen mot öland. checkade in på campingen åkte till stugan och packade upp, sämsta stugan! ialla fall vi badade mest om dagarna låg på stranden. åkte även iväg och shoppade då och då. grillade typ varje dag mums! men roligast var när vi åkte och var med jeanina,linette,nicki,kenny,måns,fabian,viktor och ännu flera folk som jag inte kommer ihåg namnet på. underbara dagar var det åh ville aldrig åka därifrån. speciellt när vi låg på stranden. vattnet var lagom varmt och skönt vågorna älska! åh vill tillbaka.

2010-07-17, kl 01:24:07

If you can wait 'til I get home Then I swear to you that we can make this last


Nu drar jag till öland,
kommer inte hem förs än om 7-9 dagar.
Under denna tid vill jag bara säga
grattis till Jasmine som blir 17år,
Maria som blir 20år & Puck som blir 20år,
grattis till er brudar!

Under denna tid då jag är borta åker även världens bästaste sebastian bort, han flyttar till usa ett år. det är helt ofattbart. En oändlig saknad och tårar som aldrig kommer sluta rinna ♥















2010-07-17, kl 01:03:55

Can i be the one


2010-07-17, kl 01:01:35

För nu är det försent valen ni har gjort


2010-07-17, kl 00:58:19

You've got your life I got mine But you're all I cared about Yesterday we were laughing Today I'm left here asking Where has all the time gone now I'm left alone somehow

En snabb bloggning blir det för mig nu, ska upp om någon enstaka timme.. skriver kortfattat om dagarna
ialla fall igår så sov frida hos mig, så vi vaknade käkade lite. under tiden kom emma och cecilia hit. sedan drog vi brudar till ängen för att sola förutom frida för hon drog hem för hon skulle till värmland. det var sjukt varmt men vi hade det ändå mysigt vi pratade och skrattade en massa. perfekt start på dagen! synd bara att tiden gick så fort.. men det blev hem fixa sig och äta sedan städa rummet.

efter det drog man ut. träffade massa folk. sedan mötte jag upp emma vi gick hem till henne hämtade saker och sånt. sedan gick vi till bollstanäs tog över 2 timmar och det hände en hel del påvägen hahahah läskigt men ändå roligt värre. fast det som hände stannar självklart mellan mig och emma. men vi tog i alla fall vårat efterlängtade kvällsdopp vid 2 på morgonen, varmt var det! vi skulle egentligen dragit och träffat massa folk i sollentuna så var planerna i början men är glad att vi ändå inte gjorde det för någon blev ju skjuten där igår där vi skulle varit.

idag så vaknade jag upp åkte och hämtade mitt bandage hos fp snabbt, sedan blev det hem fort packa och fixa sig och käka. sedan skynda sig till bussen för skulle iväg på bio med emma, vi såg killers. en sjukt bra film skrattade typ hela tiden hahah! vi shoppade lite också. träffade även på malin och madeleine. sedan på stationen träffade vi även på petra och emma. sedan på tåget träffade vi på christopher och de.
stavar dåligt men är sjukt trött ska sova nu trött brud signar ut!
En sne bild på emma från ikväll

2010-07-16, kl 18:42:18

Favourite hello

I want to be your favourite hello and your hardest goodbye.

2010-07-15, kl 19:20:03

Cause i hate goodbyes i hate this tears in my eyes

Jag kan fortfarande inte fatta det, ett år ett helt år utan dig vid min sida.
Ett år utan min bästa vän..

2010-07-15, kl 19:12:42

Girl just lissen i got something to say i wanna tell you that im on my way


2010-07-15, kl 19:04:59

You are


2010-07-15, kl 18:56:06

Sevärt


2010-07-15, kl 18:50:09

Jag blundar igen, och tänker tillbaks. På allt som vi gjort, och allt som har hänt.

Igår började dagen med besök hos läkaren och sedan sjukgymnasten. sedan drog jag hem färgade håret och kollade på film. sedan så kom isabelle till mig. vi fixade klart det sista till sebastian och så fixade jag mig. sedan drog vi till sebastian. en underbar dag/kväll med underbart folk. vi badade,solade,spelade kubb,grillade och en massa annat. var inte ens sekund då man inte skrattade. men det värsta av allt var att säga hejdå, jag var helt förstörd kunde inte sluta gråta. kan fortfarande inte fatta ett år, ett helt år utan dig.. mötte upp frida vid stationen som fick mig på andra tankar, tack för att du finns! sedan på vägen mot bussen mötte vi frida pratade lite med henne. sedan gick vi mot bussen och åkte mot frida. lämnade saker hos henne sedan gick vi på kvälls promenad. hur härligt som helst var det. träffade även sedan på boysen. sedan drog vi till frida hämtade sakerna och sedan hem till mig. där vi kollade film, eller jag sov men frida kollade film. (kortfattat om dagen)

2010-07-13, kl 22:55:54

We hit a wall and we can't get over it

Too long we've been denying, now we're both tired of trying
We hit a wall and we can't get over it, nothing to relive
It's water under the bridge, you said it, i get it
I guess it is what it is

2010-07-13, kl 22:48:27

Change


2010-07-13, kl 22:47:07

Now where my alcoholics let me see yo hands up

Nu är jag hemma igen tyvär, usch vill tillbaka! men ska förhoppningsvis tillbaka om någon enstaka vecka om allt går enligt planerna, hoppas hoppas! ialla fall under tiden jag var i hylte blev det en hel del untz ofc! sena nätter och tidiga morgnar knappt någon sömn fick man, helt slut är jag så sjukt trött. men som sagt blev en hel del untz, har även varit vid havet badade med kevin och boysen sedan grillade vi och sånt. har även tagit massa kvällsdop med kim och de. och sista kvällen/natten blev det chill med brudsen vi satt och pratade en massa och myste. har även shoppat en hel del under tiden vi var i hylte. dock tog jag bara en bild, får väl se när de andra bilderna läggs in. imorgon blir det läkaren på morgonen sedan möta upp isabelle och sedan dra till sebastian.

2010-07-09, kl 21:46:33

Cause I told you once Now I told you twice We gon' light it up Like it's dynamite


2010-07-09, kl 21:42:42

Hard


2010-07-09, kl 21:37:46

Ah shit det är så vi gör tills dagen vi dör vi maxar vi maxar

Har haft så underbara dagar på sistonde att jag glömt uppdatera.
I onsdags var världsbäst!
Dagen började tidigt med att jag mötte frida vid statoil. sedan väntade vi på hanna hon tog ju sitt körkort för någon enstaka dag sedan så hon kom brummande med sin bil till statoil ändå från sigtuna, söt! grattis till körkortet!
planerna som vi hade bestämt höll vi inte alls hahah. vi hade bestämt att ligga och sola hos frida no way att det hände. vi valde först att åka bada och sola i rosers och åkte förbi frida innan och hämtade lite saker. var typ en halvtimme i rosers om ens det och badade och solade. sedan så åkte vi och hämta nora och gucci som var hos zebastian. gucci är hennes supersöta hund
Efter vi hade hämtat upp de, åkte vi till banken för frida skulle fixa lite. sedan så åkte vi till sigtuna och solade och badade. eller ja som vanligt var det bara jag och hanna som badade. vi var där ett tag tills vi bestämde oss för grillkväll med vollyboll och sånt. så då behövde vi fixa saker innan. så vi åkte och lämnade nora och gucci. sedan så åkte vi hem till mig så jag fick hämta lite saker. sedan blev det ner till centrum då vi käkade lunch på waynes, det blev grillad toast. första gången jag åt det där, smakade helt okej men inte något jag kommer äta fler gånger av i framtiden.
Efter det lämnade vi av frida för hon skulle duscha och hämta lite saker hon också. då drog jag och hanna till statoil köpte lite dricka och satt och pratade en massa, mys! och precis det jag behövde. sedan så kom sega frida äntligen då drog vi till hanna.
där vi fixade köttet och sånt. efter det gick vi till ica och frida köpte jordgubbar på vägen.
sedan var det bara att dra direkt och mötta upp resten, hahah vi var inte lite försenade heller, tihi. sedan när vi mötte upp lite av folket som skulle komma så gick vi till stället vi skulle vara på. då började vi grilla medans vi väntade in resten. eller ja mästerkocken nora grillade och inte bara kött och korv utan nästan bänken också hahah.
sedan så kom det bara mer och mer folk. det grillades sedan spelade vi basket och vollyboll. mitt lag vann grymma vi var! utklassade de totalt, wiho! sedan efter det blev det bad tjejerna var i först som vanligt och grabbarna stod och fegade. en underbar och toppen kväll med massa folk hur mysigt som helst!
Tog några jätte få bilder i början av kvällen sedan var jag för upptagen för att ta bilder.
Torsdagen blev att dra till skavlöten och sola sedan sjukgymnasten för rehab. efter det blev det hem fixa sig äta och dra ut och träffa folk, mys! somnade direkt när jag kom hem var så sjukt trött efter de här dagarna. men så kan det gå tihi. Idag fredag drog till skavlöten solade och badade. sedan har det bara varit ute och gjort ärenden och packat. nu ska jag fixa det sista för imorgon bitti drar vi äntligen till hylte!

2010-07-06, kl 21:42:18

Tell them what I hoped would be Impossible

I remember years ago, someone told me I should take caution when it comes to love I did, I did.
And you were strong and I was not. My illusion, my mistake. I was careless, I forgot. I did.
And now when all is done. There is nothing to say. You have gone and so effortlessly.
You have won. You can go ahead tell them. Tell them all I know now. Shout it from the roof tops.
Write it on the sky line. All we had is gone now. Tell them I was happy and my heart is broken.
All my scars are open. Tell them what I hoped would be impossible. Falling out of love is hard.
Falling for betrayal is worst. Broken trust and broken hearts I know, I know.
Thinking all you need is there. Building faith on love and words. Empty promises will wear I know, I know.
And now when all is gone there is nothing to say. And if you're done with embarrassing me.
On your own you can go ahead tell them. Tell them all I know now. Shout it from the roof tops.
Write it on the sky lines. All we had is gone now. Tell them I was happy and my heart is broken.
All my scars are open. Tell them what I hoped would be Impossible


2010-07-06, kl 21:36:55

Tell me it's over I'll still love you the same

Sov typ inget inatt, blev upp tidigt och ta tåget med sara. det var sjukt varmt ett tag då solen lös på.
Sedan så kom även alexander och andré dit, länge sen jag träffade alexander helt sjukt! ialla fall jag andré och alexander bestämde oss för att bada, jag var först i, bäst jag är! sedan så tog det ett bra tag innan andré kom i och sedan sist alexander, fegisar! efter det gick vi upp för att värma oss. vi satt i flera timmar snackade och en massa vi hade sjukaste samtalen men det mesta var massa minnen tihi.
Det roligaste var att alexander inte kom ihåg vissa personer och vad som hänt och sånt från förr. sedan hade han och jag våra ägande konversationer haha. men jag dog av garv när
Alexander sade: Vad berodde det på att jag gick iv då?
Jag sade: skolk?
Alexander sade: Jag kommer faktiskt inte ihåg
hahaha jag dog av garv, märks att någon börjar bli gammal och tappar minnet stackare haha.
Haha alexander hällde sand över hela filten förutom ett område där endast jag fick sitta så inte sara skulle få sitta på filten, naw! (detta hände under sandkriget)
Detta var lite kort fattat utav dagen, sedan på kvällen tog jag och sara bussen mot stationen och tåget hemåt. jag frös ihjäl! gjorde det fortfarande när jag kom hem så blev direkt varmbad för mig. har även varit ute och gått och pratat med mamma en hel del. och nu kollar jag film med syster, ska nog försöka sova snart är sjukt trött har inte fått någon sömn och är sjukt irriterad, kall dricka tack!

2010-07-05, kl 23:29:43

Love like you've never been hur

Dance like nobody's watching

Love like you've never been hurt

Sing like nobody's listening

Live like it's heaven on earth


2010-07-05, kl 23:27:44

All we had is gone now. Tell them I was happy and my heart is broken

opus bad update! kommer inte ihåg så mycket av helgen haha! förutom att pappa fyllde 40 år,
grattis världens bästaste pappa jag älskar dig!♥
min dag började i alla fall med att möta upp isabelle i centrum och handla lite inför nästa vecka, usch tårarna kommer nog aldrig sluta rinna efter det, vill inte! jag vill verkligen träffa dig men vill inte att du ska åka så långt bort på en sån lång tid. går inte att tänka tanken, stanna kvar!
efter centrum gick vi hem till mig en stund pratade en massa och sånt. sedan så åkte hon vidare och jag drog till centrum igen och mötte upp frida. vi shoppade, blev en hel del för mig tihi. sedan så köpte vi snacks, eller ja köpte naturgodis me love! och frida köpte chips och sånt. sedan drog vi hem till mig och har kollat på några filmer, en perfekt dag för oss handikappade som inte kan gå normalt eller vara i solen och bada tihi. så nu drog frida så ska jag fixa inför morgon dagen måste försöka sova strax ska upp tidigt och iväg kommer hem senare på kvällen.

2010-07-04, kl 13:01:55

She won't ever get enough, Once she gets a little touch, If I had it my way,You know that I'll make you say


2010-07-03, kl 11:27:15

Can i be the one that makes you saddle down

Solen skiner vädret är på topp och jag är trött. nu blir det att åka iväg och bada med joakim & co.

2010-07-02, kl 12:17:06

Be proud


2010-07-02, kl 12:10:04

How I wish....wish it weren't so

Ändrade planer, först träffa sara en liten stund sedan blir det sjukhuset för mig..

Sommaren 08

2010-07-02, kl 09:39:30

How do you do it You're my heroine

Igår så mötte jag upp Emma E på stationen, sedan gjorde vi sällskap på vägen dit. innan vi tog bussen mot de andra gick vi för att köpa dricka. hahha snubben i kassan asså, puss och kram! hahah allt annat stannar mellan mig och emma. ialla fall efter det tog vi bussen och gick mot de andra. hur mysig och underbar kväll som helst var det! tur att vädret blev bättre. alla satt och pratade,myste åh vad jag saknat de. det var så sjukt länge sen man träffade alla. och när vi alla satt och pratade i ring så kommer jonathan och jimmy springandes och skrämmde alla, helt sjukt hur rädda och hur högt vi skrek av rädsla. alla andra som var där fick ett gott skratt i alla fall. självklart så försökte killarna slänga i oss tjejer i vattnet, som tur är så räddade min mobil mig så jag slapp bli islängd bara för jag vägrade släppa taget om den, tur! sedan så åkte vi därifrån kom hem ganska sent i natt, somnade direkt hade så sjukt ont i knät usch hatar det! men som tur är så ska jag nu strax till läkaren. sedan blir det att träffa sara senare idag efter lite ärenden. och på lördagkväll goes untz untz untz.

Grattis Jonathan på din 18års dag, hoppas du har världens bästa dag gubben kärlek till dig!


2010-07-01, kl 15:17:55

Baby Your All That I Want, When you lying here in my arms


2010-07-01, kl 15:11:57

Can we pretend that airplanes, in the night sky, are like shooting stars? i could really use a wish right now

Hade varken tid eller ork att blogga igår, var helt slut. kom hem sent på natten efter bion med maria. jag sov inte alls bra och vaknade jätte tidigt kunde inte somna om. gick ut och gick. sedan så bakade jag med mamma inför helgen eftersom pappa fyller år. sedan så träffade jag även maria ett tag. efter det så träffade jag beri ett tag. sedan så blev det att åka hem och äta middag, somnade även ett tag var helt slut. efter att ha sovit ett bra tag så vaknade jag pigg. då var det bara att byta kläder och sånt sedan så åkte jag till fp. kollade tre skräckfilmer och en komedi. sov även hos fp. sedan så hämtade mamma mig idag, vi åkte och köpte present till pappa. nu ska jag duscha och fixa migi nför ikväll, åh hoppas bara det inte blir regn! sedan när jag är klar blir det att ringa jonathan och träffa honom sedan mötta upp de andra ikväll.


2010-07-01, kl 14:55:08

Sucess


2010-07-01, kl 14:34:11

Eclipse, who will she choose?

En sån sjukt bra film. längtar redan till 4:ans film, ge mig ge mig!
Ett måste att se denna film, lovely! ♥

RSS 2.0