2013-12-04, kl 12:14:55

Dina hjärtslag

Tjenixen onsdag idag tiden går fort inte alls långt kvar tills julen och lillen kommer längtar! Rummet är strax klart lite kvar jätte fint och skönt! Var hos barnmorskan idag allting såg jätte bra ut älskar att höra lillens hjärtljud åh vad jag längtar! 

2013-12-03, kl 07:27:09

V.30


2013-12-02, kl 21:23:57

Working on it

Tjenixen helgen har varit fullt upp! I fredags var vi på aw efter jobbet vi åt julbord på olearys och spelade mini golf på tolvan, as mysigt! I lördags var det full fart vi håller på och fixar om här hemma och så var jag och handlade lite julklappar med mamma har någon enstaka julklapp kvar sen är jag klar med alla, jätte skönt! Blev sent i lördags och igår började dagen med att handla lite till renoveringen som behövdes och träffade frida en liten stund som vi planerat i veckor vi har ju inte setts sen i somras på hennes avskeds middag. Så himla kul att träffa henne evigheter sen! Efter det var vi iväg på julmarknad och fixade här hemma resten av kvällen och försökte julpynta i allt kaos fick upp julgranen så nu ligger julklapparna under granen och ljusstakarna uppe jätte mysigt! Kommer bli mycket bättre när allt är fixat full fart har det varit. Tittar just nu på paradise helt slut i kroppen efter helgen kommer nog sova när detta inlägg publiceras hihi.

2013-12-02, kl 20:44:21

Viaplay


På viaplay! Jätte bra jag som alltid somnar tidigt kan se innan det sänds på tv jätte skönt och bra! De har massor med serier och filmer också där jag tittar igenom säsongerna för greys anatomy just nu hihi.