2013-03-31, kl 23:00:15

Inspiration

Sitter och tittar på bakelser och recept, har fått ett ganska stort intresse för bakning och vill bli mer duktigare eller vad man nu ska säga. Vill kunna göra lite mer "proffsigare" tårtor och cupcakes som ex. Börjar kolla lite redan nu och planerar inför mattes födelsedag även om han inte fyller år förs än om lite mer än en månad, men ändå kul att titta och bli inspirerad.


2013-03-31, kl 22:36:32

Grattis på födelsedagen

Grattis världens bästa mormor på födelsedagen, jag älskar dig så obeskrivligt mycket allting du har gjort för mig och gör för mig, finns inga ord som kan beskriva hur mycket du betyder för mig och hur tacksam jag är. Du är världens bästa mormor jag älskar dig!

2013-03-31, kl 18:33:01

She's not me


2013-03-31, kl 18:26:11

-

Det är inte pinsamt att gråta för en tjej, det är pinsamt att få en tjej att gråta.

2013-03-31, kl 17:59:00

Let's go to the beach

Har suttit och titta på hotel hela dagen jag och mattias ska ju åka två gånger i sommar, vi var tvugna att boka om vår andra resa till en vecka och vi har bestämt oss för detta hotell i turkiet, direkt vid sandstranden, längtar!
  

2013-03-31, kl 17:17:00

You used to look at me that way


2013-03-31, kl 14:05:00

It's okey to just think of yourself

Godmorgon söndag! glöm inte ställa fram klockan 1 timme.. idag kommer det att bli en lugn dag idag, jag behöver det pga omständigheterna.. Kommer spendera dagen framför desperate housewives och läsa bok och bara vara ta det lugnt ha en egen tid sånt som man behöver..
En perfekt dag helt enkelt med massa påskgodis till!

2013-03-30, kl 22:52:20

True love never ends

True love dosen't have a happy ending because true love never ends. ♥

2013-03-30, kl 22:24:50

It's all because of you

 

2013-03-30, kl 22:18:00

Always and togheter


2013-03-30, kl 20:21:00

Try to make it work

Hej alla! tänkte det vore dags att börja blogga igen ge det ett försök. Det var ju snart ett år sedan jag bloggade sist. Tänkte berätta lite kort vad som hänt på sistonde. Idag jobbar jag på ett företag som heter teleperformance, jag trivs sjukt bra på jobbet och har helt underbar kollegor! Jag bor fortfarande tillsammans med Mattias, vi har varit tillsammans i över ett år, helt sjukt vad tiden går fort! I sommras var vi på kreta en vecka och jag var även en vecka i bulgarien med min bästa vän isabelle. Jag och mattias spenderade vår första jul tillsammans och det var helt magiskt underbart! än idag är vi fortfarande som nykära, underbar känsla! Jag har även varit i polen med mattias och pappa, en otrolig resa jag aldrig kommer glömma vi hälsade på släkten shoppade men mest av allt fick jag spendera tid med babcia, att få träffa henne krama henne höra hennes röst och hennes godhet, hon har ett hjärta av guld är så otroligt tacksam för de dagarna, jag kommer aldrig att glömma de!

 

I och med att man jobbar endel så hinner man inte ha så mycket fritid, men det jag gör på min fritid är att umgås med vänner och spendera tid med familjen och mattias så mycket som det går. Fick ett blombud på jobbet av mitt hjärta på alla hjärtans dag, så himla gulligt så himla fina blommor och så otroligt gulligt kort! Förra helgen så körde vi en aw, jag emma, elin & my vi bowlade, var på theodoras och slutade på rocks. En förjävla bra kväll trots att rocks inte är något ställe jag skulle gå på. Denna påskhelg började med igår att vi firade min mormor och åt påskmiddag med min släkt, men innan det så var vi och tände ljus för min älskade morfar, du är min ängel, tomt att spendera påsken utan dig.. Vi åt grillat hos min moster hela tjocka släkten. Idag så har vi varit på landet och firat påsken med mattias släkt, så underbart att komma bort och ta det lugnt bort från all stress. Grabbarna åkte lite snowboard också, galningar! Jag kommer nu att börja blogga för min egen skull, jag kommer skriva vad jag tänker och tycker. Har lagt upp lite bilder från sistonde vad som hänt och vissa är tagna från påsken. Det kommer bli bilder på saker som ni har missat. De flesta bilderna finns på instagram så de flesta av er har redan sett de där. Ett stort tack till jeanette som hjälper mig med att fixa bloggen.