2014-09-09, kl 20:23:13

Working on it

Här hemma är det fullt upp hela tiden. Nova har känts febrig idag, men har ingen feber. Hon är dock fortfarande förkyld. Hennes humör går upp och ner, oftast är hon jätte ledsen och grinig. Hon vill inte vara ensam någonting, inte ligga i babygymet. Det är ytterst få stunder hon vill göra det. Hon vill endast vara i ens famn.
 
Men idag har hon varit ovanligt gosig, och sovit lite bättre än de andra dagarna. Så hoppas verkligen hon blir frisk nu. Hostan har ju typ försvunnit. Vill verkligen att hon ska få komma igång med babysimmet, börja träffa sina kompisar och gå till öppna förskolan.

Just nu så sover Nova för natten och vi passar på att kolla ikapp våra serier. Älskar ju verkligen reality serier. Så just nu kollar vi ikapp paradise hotel och big brother. Jag är helt besatt utav de! Skulle även behöva kolla ikapp idol, men finns ingen tid för det just nu. Imorgon är det fullt upp på kvällen, har två arbetspass sen är det träning som gäller efter det. Busy busy! Men det är bara kul att hålla igång.
 

Kommentarer
Postat av: Frank & Jag - Chatarina

Åh, det är samma här.... Idag skulle han prompt sova över mig i sängen, inget annat dög för då skrek han bara :(

2014-09-09 @ 20:36:44
URL: http://blogg.loppi.se/frankochjag
Postat av: Isabelle Lexing - Hippologstudent

Idol är mycket bättre än det andra skräpet love :*

2014-09-09 @ 21:39:48
URL: http://www.isabellelexing.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback