2015-02-28, kl 19:18:00

The Office vip blogg event

Igår jag på The office vip blogg event tillsammans med Martina & Chatarina. Det var nattklubben The office som hade premiär. Det bjöds på massa tilltugg, tävlingar..


och goodiebags, innehållet får ni se i ett senare inlägg.
Bilder tagna utav fotograf Julia Dansarie

Då jag inte hade med mig kameran, så blev det en dålig kvalité, så ni får nöja er med denna på bild.
Tack alla för en toppen kväll!



2015-02-28, kl 16:01:51

Make it your way

Har varit så fullt upp inte hunnit med bloggen. Igår efter jobbet kom världens bästa pappa med present till mig som gjorde min dag, visar det senare. Det var bara hem, fixa mig sen åkte jag iväg på ett event.
 
Mer om det kommer också senare. Dagen idag har börjat med innebandy tidigt imorse, blev inte många timmars sömn inatt. Efter innebandy hela dagen, är vi äntligen hemma. Halva familje vilar, jag själv känner att jag är helt slut. Men vi ska iväg snart igen då laget bjuder på middag, trevligt!

Imorgon har vi också fullt upp, först är det tidig morgon innebandy som står på schemat. Direkt efter det ska vi på kalas, då Novas farmor har fyllt år i veckan. Sen blir det hem och städa lite. Full fart hela tiden.



2015-02-26, kl 19:35:03

2/7

Satt igenom och kollade mitt instagramflöde på gamla bilder, såg då denna bild att vi tydligen flyttade ihop 2/7 2012, samma dag bebisen är beräknad nu i sommar. Haha ödet! I juli händer allt för oss, den 6/7-13 fick vi veta att jag var gravid med Nova, juli är en bra månad för oss.



2015-02-25, kl 19:09:34

Ups and downs

Idag har jag en upp och ner dag, började med att jag fått en remiss för mina njurar, vilket kändes som en lättnad då jag hade fått en tid redan nästa vecka. Tyvärr hade remissen kommit till fel ställe, så nu måste jag vänta på en ny remiss, gör om gör rätt! 

Nova har ju varit hemma idag pga magsjuka man märker att hon inte är sig själv, hon äter dåligt. Hon är annars alltid ett matvrak och sover inte direkt länge på dagarna. Idag sov hon minst 2 timmar, åh mammas lillas hjärta. 

Nu hoppas jag att allt vänder, nu när det börjat bli ljust ute. Att allting går åt våran väg.



2015-02-24, kl 19:26:38

Vabbuari

Nu har denna lilla tös blivit magsjuk, vi misstänkte att någonting var på gång i fredags. Men under helgen har hon varit hur glad och inga som helst tecken på att det var magsjukan. tills idag, flera gånger. Så imorgon blir det vabb för första gången, då är det pappa som får vara hemma med Nova. Mammas lilla hjärta, dumma dagisbaciller! Ändå var hon hemma 1vecka förut från dagis när jag var sjuk för att undvika detta. Hoppas hon blir frisk tills helgen, då ska vi bland annat fira Novas farmor som fyller år.

En trött sötnos, som myser i soffan!

2015-02-24, kl 19:00:37

Tbt - små bebisar

Åh hur små var inte Nova & hennes små kompisar, för flera månader sen? Inga små bebisar längre!
 
 

2015-02-24, kl 11:48:00

Ny i bugaboo familjen

Vi har beställt en ny vagn, känns som julafton helt överlycklig! Vi  kommer fortfarande behålla gamla vagnen, men då vi får tillökning behövs en syskonvagn. Så vi har beställt en bugaboo donkey. Vi har ju haft bugaboo buffalo tidigare. Älskar märket, sån himla bra kvalité. Det jag älskar med denna vagnen,
 
är att man kan göra om den som när man lämnar på dagis, behöver man inte gå runt med en extra tomt sits, utan istället kan sätta en varukorg bredvid. Att göra den från dubbel till enkelvagn och sen tvärtom, perfekt! Det var utan tvekan att vi visste direkt vilken vagn vi ville ha, Nova ska få en rosa suflett denna gång istället för svarta som på förra vagnen. Men bebisen får svart då vi inte tagit reda på kön.
 

2015-02-23, kl 20:48:22

Förlossningsrädsla

Denna graviditeten är jag rädd för att det ska bli ett akut kejsarsnitt mot min vilja och att bebisen hamnar på neontalen som med Nova. Det var bland den tuffaste tiden jag varit med om, Nova visade mig hur stark man är. min starka lilla tjej som inte är så liten längre, att inte få veta varje dag för vad som ska hända, när vi får komma hem. När hon skulle få slippa cpapen, när hon skulle få slippa värmekudden m.m.
 
Att sitta där instängd i ett rum inte veta något inte kunna hjälpa henne, det var hemskt riktigt hemskt en smärta och rädsla jag än känner idag. Är tacksam för allt stöd vi hade den tiden. Jag är idag så otroligt tacksam och lycklig för att Nova klarade sig så bra och för att hon är våran lyckliga stora friska tjej idag. Jag älskar dig. Hoppas ditt syskon slipper gå igenom samma som du fick.

En liten bebis Nova någon dag gammal.
 

2015-02-21, kl 15:08:00

Du lyser upp vår värld

Nu har Nova gått på dagis i 1 månad, hon älskar dagis. Maten, personalen och kompisarna. Hon vill inte gå hem från dagis haha sötnosen! Sen äter hon som jag vet inte vad, så mycket som hon äter på dagis äter hon aldrig hemma och  hon äter all mat vilket värmer en mammas hjärta. Nova har ju börjat gå några enstaka steg ibland, men hon tycker fortfarande det är läskigt. När hon kommer på sig själv sätter hon sig ner direkt.

Men att hålla i någonting och gå det är inga problem, men att gå själv det är läskigt. Så stor hon börjar bli, min lilla glädjespridare som älskar att babbla och leka, alltid glad. Man kan ha världens sämsta dag och så träffar man Nova som skiner upp av glädje, finner inga ord vad det betyder och gör för en. Nova blev nu 13 månader den 16 februari, kan inte förstå att det var ett år sen vi hade hemsjukvård med en liten liten tjej.

Det bästa Nova vet är att få bada, då finns det ingen lyckligare tjej än Nova.


2015-02-21, kl 11:58:00

New in

 

2015-02-19, kl 21:01:37

Ser fram emot




2015-02-19, kl 12:06:20

V.20


2015-02-18, kl 20:01:30

Loppi Nystart

Förra veckan fick vi hem ett härligt paket som innehöll massa godsaker från loppi. Det innehöll:

Castus - Fruktstänger som är fulla av naturlig energi som finns i olika smaker. Vi fick smakerna jordgubb & blåbär. Detta är favoriter hos Nova, hon älskar de och passar perfekt som mellanmål vart man än befinner sig någonstans. Detta var favoriten i paketet om Nova själv får välja.

KidsZoo - multivitaminer som är formade som Nallar, perfekt för små barnen att få i sig vitaminer. Här valde pappa Mattias att smaka dessa och nu får inte Nova ha dessa för sig själv, han tyckte de smakade som godis fast det inte är några konstgjorda sötningsmedel i.

Friggs - Hälso-te med smak av blåbär & acai perfekt te att dricka på kvällen som smakade fruktigt och gott, som inte innehåller något koffein.

Bluftsaft - Ett järntillskott som passar för alla som vill öka sitt järnintag, extra mycket till de som är gravida och har dåligt järnvärde.

Friggs - Vitaminbrus med smak av exotisk. Detta är perfekt till dig som vill minska sötsuget och upprätthålla en normal blodsockernivå.

Ekomüsl - är en müsli som är baserad på ekologisk odlade ursprungsgrödor som var perfekt till frukosten med yoghurt som gav det lilla extra i smaken sen fick man energi för hela dagen perfekt.

Friggs - Riskakor med smak av Chiafrö & Havssalt, perfekt som mellanmål. De var tunna och krispiga.




2015-02-18, kl 11:56:00

V.20


2015-02-17, kl 18:39:40

Pott premiär

Idag hände något oväntat, jag satte Nova på pottan medans jag förberedde hennes kvällsbad, hon måste badas och smörjas varje dag pga hennes torrfläckar. Under tiden hade hon kissat i pottan, stolt mamma! Första gången hon använt pottan för behov! Sätter henne på pottan så hon ska börja vänja sig vid den.
Glad tjej som lär sig hålla som man gör med små bebisar!

2015-02-14, kl 18:06:30

Som jag längtat




2015-02-11, kl 16:57:00

Mvc

Idag var första besöket på det nya stället, har nämnligen bytt MVC. Då jag inte trivdes på förra och kände att jag inte fick den hjälpen jag behöver. Men idag som första intryck kändes det hur bra som helst, någon som tar allting på allvar och ska hjälpa mig undvika komplikatonerna jag hade under graviditeten med Nova. Se till att jag får den bästa förlossningen som möjligt, det känns hur bra som helst är riktigt glad.  Ångrar att jag inte kollade upp andra möjligheter när jag var gravid med Nova.  Kommer behöva gå på fler kontroller, men det är det värt! Känns som veckorna bara springer iväg nu för tiden. Snart har vi gått halva tiden!

Idag fick vi lyssna på bebisens hjärta, ta lite prover. Har fått veta att jag har lågt blodtryck och sen har jag lågt järnvärde sen tidigare i graviditeten. Vi pratade även lite om förlossningen, denna gång hoppas jag slippa akut kejsasnitt, hoppas även slippa kejsarsnitt i överhuvudtaget.
 

2015-02-09, kl 16:44:00

Ultraljud

Idag var vi på ultraljud, allting såg bra ut så himla skönt en sån lättnad! Vi fick behålla samma datum 2/7, ska bli så kul att se vem som ligger i magen. Bebisen vinkade och flexade under ultraljudet och visade pappa hur man visar upp musklerna, åh sötnosen vad vi längtar efter dig!