2011-07-17, kl 23:11:49

It was only just a dream

Hans mjuka fingrar strök sakta över hennes kropp, hon blundade och njöt av beröringen. Hon hade längtat så länge, så länge på att få känna alla känslor virvla runt i magen. Han tittade upp och såg henne rätt i ögonen och log. Åh så vacker han är tänkte hon och svarade hans leende med en puss på munnen. Hon tog tag i hans hand och lekte med hans fingrar, undrade ifall det skulle vara såhär föralltid? ifall det skulle vara så som han sagt. Som han lovat. Han öppnade sin famn och hon la sig tätt intill honom och kände hur hans kropp rörde sig lätt i takt till andetagen. Hon tänkte att hon måste vara den lyckligaste tjejen i hela världen och somnade sakta in med ett leende på läpparna.

Dagen efter var det dags att åka hem. Efter ett snabbt och kort förväl satte hon sig på bussen och såg landskapet svepa förbi. Hon rös till utav saknad, drog in lukten från sin tröja för att känna ifall det fanns någon doft kvar som påminde om honom, och hon hade tur. Hon andades in doften som ännu luktade honom och det gjorde resan så mycket lättare. Hon var på väg hem, flera mil bort ifrån honom men lukten gjorde att det ändå kändes som om han fanns där, kvar intill henne i hennes närhet.

Men när hon kom hem blev allt så tyst, gårdagens händelser blev plötsligt så långt borta och allting kändes inte lika perfekt som innan. Hon blev rädd för framtiden, rädd för vad som skulle ske. Hon tog fram tröjan igen, andades in lukten men kände inget mer än det vanliga tvättmedlet. Hon kände hugget i magen, tänkte vad står på? Plötsligt plingade det till i mobilen, hon tog upp den och såg att det var från honom, hon drog till en suck utav lättnad och öppnade smset. Sen stannade världen, hon var tvungen att läsa det flera gånger om för att förstå men ändå gick det inte in i hennes hjärna. Hon tappade mobilen på golvet, tittade upp och såg sin egen spegelbild i speglen, såg hur tårarna rann och sakta flög ner och krossades mot golvet. Precis som hennes hjärta, det flög i tusen bitar.

Hon vaknade med ett ryck, flög upp ur sängen och andades i panik, tårarna sprutade och hon förstod inte vad det var som hade hänt. Plötsligt kände hon armar runt sin midja och hyssande intill örat, kyssar på halsen och en röst som viskade, "vad du än drömde så var det bara en dröm, jag finns här för dig och jag kommer aldrig lämna dig. Jag älskar dig och jag finns här för dig, även imorgon"

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback