2014-06-16, kl 08:32:25

Godmorgon

Godmorgon. Har varit dålig uppdatering, men ska försöka bli bättre. I fredags var vi med Vanessa och hennes döttrar Nova & saga Supermysigt! Efter det på kvällen skulle jag gått på tjejmiddag, men Nova fick allergisk reaktion. Så blev hemma med myskväll. Nova började även på kvällen bli förkyld och lite hostig. Hon vaknade 1 gång på natten. 

Lördagen så var förkylningen sämre men hon var pigg och glad. Extremt pratglad munnen gick non stop, hon har aldrig pratat så innan. Så himla roligt! Sen var vi iväg och firade mattes morbror. Kom hem på kvällen då var det direkt dags för Nova att sova. Vi gick också och lade oss tidigt. För när Nova vaknar av att hon mår dåligt så får inte vi heller sova. 

Söndagen, igår var hennes förkylning värst. Pappa fick åka iväg och jobba. Så vi umgicks med mormor på ängen och gick på promenad. Så Nova fick vila. Sen blev det middag hemma hos mormor & morfar så himla mysigt! 

Har blivit dålig uppdatering då jag inte har kameran men ska försöka ändå. Nova somnade nyss om. Innan vaknade hon 06:30 sovmorgon. Men hon vaknade 1 gång inatt. Hon är jätte förkyld och hostan var värre nu på morgonen. Hon känns varm men ingen feber. Hon är jätte gnällig och varit det sen igår. Man märker att hon känner sig dålig inte helt frisk. Lilla hjärtat! 

Kommentarer
Postat av: Chatarina

Sötaste tjejen! Hoppas ni alla mår bra nu <3 Massa kramar

2014-06-26 @ 19:00:51
URL: http://blogg.loppi.se/frankochjag

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback